Make your own free website on Tripod.com

Arena Fitness Center

Stafi
The Arena Fitness Center | Gymi | Fitness | Ambienti-Foto | Aerobia | Estetika | Dietat | Objektivi | Stafi | Programe | Adresa

Qender per Mireqenien e Brendshme
Arena Fitness Center mbeshtetet ne permiresimin e shendetit. Ne kujdesemi per trupin tuaj dhe kerkesat e tij, qe kenaqesia e te qenit mire t'ju shoqeroje gjate gjithe kohes.

Nje Ekip Profesionistesh

Personeli yne ofron profesionalizmin me te kualifikuar per aktivitet qe zhvillon Arena Fitness Center. Nje staf i diplomuar ne akademine e edukimit fizik dhe sporteve "Vojo Kushi" dhe te trajnuar me mjeshtrat me te mire te sportit shqiptar dhe ate europian.

Tenike e specializuar
Cdo sherbim i ofruar nga Arena Fitness Center eshte realizuar nga profesioniste ne ate sektore, qe dine te japin perhere pergjigjien me te mire per Ádo abonent.
Aktivitete te grupuara stervitje e komanduar
Ne gamen e gjere te propozuar nga Arena Fitness Center, Ádo klient mund te zgjedhe "shumellojshmerine e fitnessit
Instruktore te kualifikuara, per t'ju dhene maksimumin
Instruktoret tona jane perhere ne dispozicionin tuaj per qartesimin e Ádo kerkese. Ato jane aleatet tuaja me te mira per arritjen e rrezultateve te fitnessit qe keni marre angazhim. Drejtohuni atyre me shume besim dhe do te gjeni profesioniste qe njohin ne menyren me te mire kurorezimin e kerkesave tuaja

Instruktor/manaxher: Deni / Instruktor aerobie: Agi / Ass/inst: Vini