Make your own free website on Tripod.com

Arena Fitness Center

Estetika
The Arena Fitness Center | Gymi | Fitness | Ambienti-Foto | Aerobia | Estetika | Dietat | Objektivi | Stafi | Programe | Adresa

Qender per Mireqenien e Brendshme dhe te Jashtme te trupit tuaj Estetika ashtu si fitnesi duke qene e lidhur ngushte me fizikun tuaj ka zene vend te vešante ketu. Arena Fitness Center mbeshtetet ne permiresimin e shendetit:Kujdeset per trupin tuaj dhe kerkesat e tij, qe kenaqesia e te qenit mire ti shoqeroje klientet tane gjate gjithe kohes.

Sauna eshte nje nga elementen kryesore per estetiken e trupit tuaj, duke iu pershtatur nje temperature relativisht te larte lekura juaj nxjerr ne siperfaqe te saj te gjitha papastertite qe ajo mbledh gjate dites. Ketu ndodhen dy sauna ne dispozicionin tuaj, njera per meshkujt dhe tjetra per femrat. Keshtu qe mund te shijoni nxehtesine e paperseritshme te saunave suedeze ne harmoni te plote.