Make your own free website on Tripod.com

Arena Fitness Center

Ambienti-Foto

The Arena Fitness Center | Gymi | Fitness | Ambienti-Foto | Aerobia | Estetika | Dietat | Objektivi | Stafi | Programe | Adresa

Ne kete faqe do te shihni ambientin e Fitnessit gjithashtu dhe disa nga paisjet moderrne, te vitit 2003

1.jpg

6.jpg

4.jpg

8.jpg

9.jpg

panata.jpg