Make your own free website on Tripod.com

Arena Fitness Center

Fitness

The Arena Fitness Center | Gymi | Fitness | Ambienti-Foto | Aerobia | Estetika | Dietat | Objektivi | Stafi | Programe | Adresa

Per Ádo abonent nje kujdes i veÁante

Program i efikas permireson stervitjen ne Arena Fitness Center nuk ka stervitje standarte:Ádo klient mund te kerkoj nje program qe ti pershtatet plotesish .

Fytyra e re e fitnessit

Kontroll i kompjuterizuar i ushtrimeve

Gabimet e ekzekutimit te ushtrimit zvogelojne rezultatet pozitive, por me pajisjet tona mund t'ju kontrollojme kohen e ushtrimit, rrahjet e zemres, distancen e pershkuar etj.Kjo fale teknologjise se fundit te ofruar nga Panatta. Ne kete menyre ushtrimet japin rezultatin me te mire te mundshem.

Shendet i plote per gjithe diten

Rezultatet e kesaj stervitje shihen ne rradhe te pare ne jeten e perditshme, shume energji dhe pak lodhje.

Kontroll kostant i zemres suaj per Ádo pajisje cardio

Pajisjet e cardiofitnesit jane shume sensitive, duke ju kontrolluar me mire dhe duke mos ju sforcuar shume, ju merrni maksimumin e mundshem.

Dobesimi

Cardiofitnessi eshte nje nga shume pajisjet i cili ndihmon ne djegien e kalorive.

Arritjet e aerobise dhe cardiofitnesit

Ushtrimet e programuara te cardiofitnesit dhe te aerobise realizojne zhvillimin e konsumit te oksigjenit qe te sterviten mushkerite tuaja.

Rritja e rezistences muskulare

Masat e medha muskulare do te kene nje rigjenerim te menjehershem si rrjedhoje e ketyre ushtrimeve

                              Ky web site mbron te drejten e autorit.©
Kushdo qe i perdor materialin (tekstin ,frazat apo fjalite ,fotot) identike me web-sitin pa autorizimin e Arena Fitness Center do te denohet ne baze te ligjit ne fuqi.
Arena Fitness Center 2003 ©