Make your own free website on Tripod.com
Arena Fitness center
Masazh

Home

Fitness | BodyBuilding | Aerobia | Sauna | Solarium | Masazh | E Ardhmja | Adresa

Masazhi kryhet ne ambientet e brendshme te palestres sone ,nga nje staf i specializuar dhe me tekniken e fundit ne perdorim. Ne masazhet perdoren vajrat aromatik esencat kuruese dhe shum te tjera. Seancat e masazhit nuk perfshihen ne Ámimin e abonimit. Per te kryer nje seance masazhi duhet te paguhet aq minuta sa ju deshironi te beni.